تاثیر هوش مصنوعی بر طراحی وب
اگر اخبار تکنولوژی را دنبال می کنید ، باید واژه های هوش مصنوعی یا فراگیری ماشینی را بارها و بارها شنیده باشید.
هوش مصنوعی و فراگیری ماشینی تکنولوژی های کامپیوتری هستند که برای ارائه ی حالت های هوشمند در دستگاه های کامپیوتر ، اپلیکیشن ها ، دستگاه های GPS ، تلویزیون های هوشمند ، دستگاه های خانه داری و غیره مورد استفاده قرار می گیرند.
هوش مصنوعی به برنامه های کامپیوتری قابلیت انتخاب ، بدون بهره گیری از هوش انسانی را اضافه می کند.
فراگیری ماشینی به نرم افزار کمک می کند از تجربه ها ، داده ها و فعالیت کاربر ، یادگیری داشته باشد تا به این ترتیب هوش مصنوعی را ارتقاء داده و دستگاه بتواند انتخاب های بهتری متناسب با نیاز کاربر انجام دهد.
این تکنولوژی ها به برنامه نویسان کمک می کنند تا وظایفی که معمولا برای انجام شدن به هوش انسانی نیاز دارند را مکانیزه کنند.
برای مثال ، شناسایی صدا ، الگوهای جستجو ، ترجمه ها ، شناسایی تصویر و غیره در حال حاضر به قابلیت های گوشی های همراه مدرن و دستگاه های هوشمند اضافه شده اند.
اینترنت از روز های آغازین ظهور آن بسیار پیشرفت کرده است. پیش تر سرعت اینترنت بسیار کند بود و وب سایت ها فقط شامل صفحات وب ساده مبتنی بر متن بدون قالب بندی بودند. به تدریج عناصر چندگانه مانند تایپوگرافی، تصاویر، فیلم ها و انواع مختلف فایل های دیگر را شامل شد. اما امروزه اینترنت به راحتی در دستگاه های تلفن همراه نیز در دسترس است. این در سیستم عامل های مختلف مانند تلفن همراه، خانه های هوشمند، دستگاه های IoT و غیره نیز از آن بهره می برند.
هوش مصنوعی را می توان یکی از پرحاشیه ترین شاخه های تکنولوژی در دنیای امروز دانست. هنگامی که عبارت هوش مصنوعی به گوشمان میخورد، به صورت ناخودآگاه به یاد ربات هایی میافتیم که توانستهاند به درجهای برسند که انسانها را کنترل و کل زندگیشان را تبدیل به یک فیلم علمی تخیلی ترسناک کنند. ربات ها و هوش های مصنوعی پیشرفته می توانند وظایف ساده ای را در محیط هایی که کارمندان با دست مزد کم مشغول کار هستند، به صورت کامل انجام دهند. در نهایت پیشرفت هوش مصنوعی و ربات ها می توانند کارهای پیچیده تری نظیر کار در خط تولید، مونتاژ ماشین و چیزهای دیگر را از انسان ها بگیرند. تقریبا الان می توان شاهد جایگزین کردن هوش مصنوعی با انسان ها در رستوان و فست فود های مختلف از جمله مک دونالد بود. با وجود آنکه بسیاری از مردم از این موضوع می ترسند و دل مشغله این موضوع را دارند اما شرکت ها و افراد خلاق نگران این موضوع نیستند. درست است که هوش مصنوعی برای ما کارهای مختلف را انجام می دهند، ورودی هایی را براساس گذشته می گیرند و در یک تحلیل سریع بر اساس آن ورودی برای ما کاری را انجام می دهند. اما باید در نظر داشته باشید که هوش مصنوعی نمی تواند کارهایی که به خلاقیت و پیچیدگی نیاز دارند را انجام دهند. در واقع خلاقیت را نمی توان از هوش مصنوعی دریافت کرد.
اهمیت وجود هوش مصنوعی در کار طراحی و توسعه وبسایت اینجاست که دیگر طراح و یا توسعه دهنده وبسایت دیگر بجای فوکوس و تمرکز روی موضوعاتی مانند سازگاری با پلتفرم های مختلف می توانند روی محتوا و ساختار وبسایت تمرکز کنند. پس هوش مصنوعی می تواند در کارهای ساختارمند و معلوم با فرمت بندی مشخص مشارکت کنند و انسان ها نیز روی مسائل و موضوعاتی که ساختار مند نیستند، مثلا تولید محتوا، استفاده از رنگ، تصاویر و … کار کنند.
هوش مصنوعی توسعه سایت را بهینهتر میکند
چه میشد اگر ماشین به جای توسعه دهنده کدنویسی میکرد؟ یا حداقل ابزاری وجود میداشت که کدنویسی را خودکار میکرد و به برنامهنویس پیشنهاداتی میداد؟ در آن صورت، هم توسعه سایت سریعتر میشد و هم کم خطاتر. خب، نرمافزارها و ابزارهایی با هوش مصنوعی ساخته شدند که دقیقا همان کارها، Automated coding، را انجام میدهند. نرمافزارهایی مثل GitHub Copilet قادرند کدهای توسعه دهنده را کامل کنند. گیت هاب، پلتفرم محبوبی که در مالکیت مایکروسافت قرار دارد. ابزار Copilot ادامهی کدی را که توسعهدهنده در حال نوشتنش است پیشبینی میکند تا سرعت کدنویسی افزایش یابد.
توماس دومکه، مدیرعامل گیت هاب، میگوید: «ما معتقدیم همچون ظهور کامپایلرها و مقولهی متنباز، کدنویسی به کمک هوش مصنوعی میتواند ماهیت توسعهی نرمافزار را بهشکلی اساسی متحول کند و به توسعهدهندگان ابزار جدیدی برای نوشتن سادهتر و سریعتر کدها ارائه دهد تا این افراد بتوانند در زندگیشان شادتر باشند.»
وب سایت ها با استفاده از هوش مصنوعی می توانند به راحتی ساخته شوند
در گذشته، اگر میخواستید وبسایتی بسازید، باید میدانستید که چگونه کدنویسی کنید و اگر میخواستید از نظر بصری یک وبسایت زیبا بسازید، باید میدانستید که چگونه کدنویسیها را به خوبی انجام دهید.
عجیب نیست که ساختن یک وبسایت به طور معمول یک روند طولانی و پرهزینه بوده است.
ADI یا همان (هوش طراحی مصنوعی) میتواند چند ساعت را فقط به چند دقیقه تبدیل کند. با چند سوال درباره نوع وبسایت مورد نیاز، یک سازنده ADI میتواند با یادگیری استانداردهای هر صنعت، یک سایت مناسب برای هدف مورد نظر ایجاد کند.
Molly اولین سازندهی ADI بود که توسط grid استخدام شد، اما در اولین راه اندازیاش در سال ۲۰۱۴ از چرخهی رقابت کنار زده شد. از ﺁن زمان تاکنون، بسیاری از سازندگان وبسایت از جمله Wix و GoDaddy گزینههای ADI قدرتمندی را توسعه دادند. اگرچه اینها بطور همزمان با شخصیسازی کاربر به کار گرفته شدهاند.
به طور خلاصه، ADI پیش از این فرآیند طراحی را سرعت بخشیده و به این کار ادامه خواهد داد. شیوههای طراحی وب میآیند و میروند، اما هوش مصنوعی ماندگار است. به قول Molly: ما هنوز به مرحلهای نرسیدهایم که وبسایتها بتوانند خودشان را طراحی کنند.
چگونه برای طراحی سایت از هوش مصنوعی استفاده کنیم
برای افزایش سرعت بارگزاری صفحه و ریسپانسیو بودن باید از ساختار و محتوای سایت خود از هوش مصنوعی استفاده کنید. می توانید از الگوریتم های مربوطه برای سرعت بخشیدن به طراحی سایت کمک بگیرید.
این موضوع شامل بخش های.متفاوتی می باشد که می توان به.نشان دادن شماره تماس.در قسمت بالای صفحه سایت.اشاره کرد و یا می توانید از از این الگوریتم ها برای چیدمان متفاوت استفاده کنید.
همچنین می توانید.برای جذب مخاطب بیشتر از طراحی و ایده های مختلف الگو برداری کنید. اگر دارای کسب و کار هستید، هوش مصنوعی می تواند با شبیه سازی علایق کاربران، شما را در راه اندازی و پیشرفت کسب و کار راهنمایی کند.